EIERSALADE MET GRIEKSE YOGHURT
INGREDI√čNTEN
  • 4 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 2 el Griekse yoghurt
  • ½ tl mosterd
  • 1 flinke tl kerriepoeder
  • handje verse bieslook
  • zout & peper
BEREIDINGSWIJZE
  1. Kook de eieren zodat ze hard zijn, maar nog wel oranje van binnen. Laat schrikken en pel. Laat even afkoelen.
  2. Maak een sausje van de mayonaise, Griekse yoghurt, mosterd, kerriepoeder en bieslook.
  3. Snijd de gepelde eieren in stukjes en prak met een vork tot grove 'korrels' ei. Voeg de ei toe aan het sausje en roer goed door.
  4. Breng op smaak met wat zout en peper, en garneer met wat verse bieslook.
TIPS
- Deze eiersalade smaakt niet alleen heerlijk op een hard broodje, maar ook bij de borrel doet 'ie het goed!
- Je kunt de eiersalade ook een dag van tevoren klaarmaken. Het kan zijn dat er zich een waterig laagje vormt bovenop, dit verhelp je door de eiersalade even goed door te roeren. Niks aan de hand.
- In een goed afgesloten bakje kun je deze salade 2-3 dagen in de koelkast bewaren.
Recipe by Phood.nl at https://www.phood.nl/eiersalade-met-griekse-yoghurt/