OVER PHOOD

Over Phood

Wie houdt er nou niet van mooie plaatjes en lekker eten? De combinatie ervan is waar Phood voor staat: PHotography en fOOD. Om jou te prikkelen zelf in de keuken aan de slag te gaan. Je te inspireren creatief te zijn, te zien dat wat je met je eigen handen kunt maken zelfs lekkerder is dan iets wat je in de winkel koopt. Om te voelen dat koken of bakken niet alleen om het eindresultaat, maar ook om het proces gaat. Het zorgt voor ontspanning. Phood is er om te genieten: door te kijken of door te doen.

Over Ilse

En wie is het brein achter Phood? Dat ben ik, Ilse! Een 23 jarige student Communicatiewetenschap die dol is op lekker eten maken, lekker eten eten en fotograferen.

Waar ik vroeger vooral interesse had in eten maar niet in de bereiding ervan, heb ik sinds ik op mezelf woon een compleet nieuwe wereld ontdekt. Creatief zijn vond ik al leuk, maar toen ik ontdekte dat ik creatief zijn met eten kon combineren, was ik om. Een ware keukenprinses ontpopte zich! Sinds kort combineer ik mijn liefde voor fotografie met mijn liefde voor eten, en hier is Phood uit voortgekomen.

Wat kun je op Phood vinden?

Op Phood vind je veelal recepten die vanuit een gezonde basis zijn gemaakt, zonder pakjes en zakjes. Ik vind het een uitdaging om gezonde maaltijden of snacks op tafel te zetten die qua smaak niet onder doen voor hun ongezonde broertjes. Naast gezonde recepten is er op Phood ook ruimte voor maaltijden van een ander kaliber. Voor sommigen des duivels, maar voor Phood niet. Het gaat tenslotte om mooie plaatjes, en zeg nou zelf: een pizza met extra veel kaas is toch ook best fotogeniek?

Veel plezier bij het kijken, ik hoop dat ik je kan inspireren om zelf in de keuken aan de slag te gaan!

Liefs,

Ilse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *