Een persoonlijke update: “Begin nooit met ‘Sorry dat ik lange tijd niets heb gepost, maar …'”

Ik las ooit een blogpost van iemand die als tip had gekregen nooit een blogpost te beginnen met ‘Sorry dat ik een lange tijd niks heb gepost, maar er-kwam-iets-tussen/ik-was-niet-gemotiveerd/ik-had-het-te-druk/ik-had-een-andere-goede-reden-om-niets-van-me-te-laten-horen’, omdat je zo ook lezers die voorheen nooit op je blog kwamen en dus niet weten dat je lang niets hebt gepost, gelijk overspoelt met negativiteit. En je vaste bezoekers hebben je afwezigheid misschien helemaal niet opgemerkt (sad but true), maar worden door zo’n bericht er wel aan herinnerd. Ook niet de bedoeling. Mijn plan was dan ook niet op die toer te gaan.

Maar daar was het dan ook een plan voor: ik heb namelijk anders besloten. Want ergens is het ook wel op z’n plaats, vind je niet? Want hoe kan het dat ik eerst zo goed als iedere week iets online zette, en ‘de laatste paar weken’ (het zou te confronterend zijn te tellen hoeveel weken er zitten tussen 18 augustus en 5 juni, dus ik houd het maar in het midden hoeveel precies) ineens niets meer?

In het kort: ik ben afgestudeerd (diploma Master of Communication Science in the pocket!), verhuisd naar Hengelo, gaan werken, nog een keer verhuisd (hallo Apeldoorn!), en daar ergens tussendoor heb ik mijn fotografenbestaan een flinke boost gegeven. En dan wel het fotograferen van mensen in plaats van eten. Zie hier een greep uit mijn werk:

persoonlijk Ilse Stronks fotografie

Maar zeg nou zelf: het is toch van de zotte dat ik iedere keer wanneer ik die ene lekkere linzensoep of die andere lekkere muffins wil maken, ik mijn rommelige, ongeorganiseerde receptennotitieboekje erbij moet pakken, terwijl één van de belangrijkste redenen was om Phood te beginnen het digitaliseren van mijn recepten was? Ja, dat vind ik wel een beetje gek. Dus echt: er zit veel in mijn hoofd, ook veel in mijn papieren receptenboekje, maar helaas zijn die gerechten nog niet op de gevoelige plaat vastgelegd. Bij deze een note to self: gewoon doen!

Dus lieve lezers, bezoekers en keukenprinsen- en prinsessen: het komt goed, Phood is niet gestopt, maar staat alleen op een wat lager pitje (ha-ha).

Goed, dat was een korte update! Mocht je geïnteresseerd zijn om wat van mijn niet foodgerelateerde fotografie te zien: neem dan zeker een kijkje op mijn website www.ilsestronksfotografie.nl. Of blijf op de hoogte door ilsestronksfotografie te volgen op Instagram. Vind ik leuk!

Heel veel liefs,

Ilse

Share:

2 Reacties

 1. Lenny Salomons
  6 juni 2017 / 13:23

  Hoi Ilse,

  Welkom terug! Fijn dat je weer gaat “posten” je recepten zijn namelijk top! (Ik kan het namelijk weten want in dit gezin is een kritisch eet publiek te weten twee
  Pubers en een peuter puber 😉 en niet vergeten, de man….)
  We kijken er naar uit….!

  • Ilse (Phood.nl)
   7 juni 2017 / 09:06

   Hoi Lenny, wat leuk om te horen! 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *