Phood’s nieuwe layout + kleine update!

De oplettende lezer zal het al wel gezien hebben: vanaf vandaag hult Phood.nl zich in een nieuw jasje! De zomer is in aantocht, en zo verdient ook Phood ook een nieuwe garderobe (vond ik). Niet dat er echt iets mis was met de vorige layout, maar het miste toch net een beetje schwung. Ik ben in ieder geval super blij met het resultaat!

Mijlpalen en populairste posts

Ook heb ik de afgelopen weken heel wat mijlpalen bereikt die ik graag met je wil delen. Al zijn het misschien maar kleine mijlpaaltjes, voor mij waren het stuk voor stuk momenten van een klein vreugdedansje:

 • Inmiddels staan er al meer dan 25 berichten online
 • Phood heeft de 250 likes inmiddels gepasseerd op Facebook
 • Één van mijn recepten is 1000 keer opgeslagen op www.welke.nl (inmiddels al 1207 keer!), namelijk deze gezonde variant bananenbrood. Het populairste recept is dan ook het bananenbrood, gevolgd door deze gezonde variant van brownie en deze pastasalade met kruidenroomkaas
 • Op 1 april was de dag dat ik voor het eerst 500 unieke bezoekers op één dag had (ik vraag me nog steeds af of dit geen grap is van Google)

Nieuwe doelen

Ik heb natuurlijk ook een heleboel nieuwe doelen, zo hoop ik snel de 250 volgers op Instagram aan te tikken en hoop ik binnen een aantal weken de Facebookteller op 500 te mogen zien schieten. De stijgende lijn die ik zie in bezoekersaantallen hoop ik ook te mogen doortrekken, en misschien wel het allerbelangrijkste: ik hoop nog heel lang heel veel plezier uit het bloggen te halen en daarmee jou te inspireren je eigen keukencreaties te maken. Dat is toch het uiteindelijke doel van Phood: creëren en inspireren! Oh, en vergeet niet Phood te taggen in je Instagram of Facebook posts als je iets gemaakt hebt, dat vind ik namelijk super leuk om te zien. Ik verzamel alle foto’s die ik opgestuurd krijg trouw in Phood’s wall of fame.

Help je me?

Mocht je hier en daar een klikje voor me overhebben zou ik het ook héél erg waarderen als je me naar mijn nieuwe doelen wilt helpen 😉 Volg Phood op Instagram , Facebook, Bloglovin’ of Pinterest  en blijf altijd op de hoogte van nieuwe recepten.

En jij?

Ik ben erg benieuwd wat jij van Phood’s nieuwe look vindt, en wat jouw favoriete post tot nu toe is. Laat je het weten bij de reacties hieronder?

Voor nu is dit wat ik aan je kwijt wil. We zullen zien of we samen deze doelen kunnen behalen, ik houd je op de hoogte!

Liefs,

Ilse

 

Share:

2 Reacties

 1. 30 april 2015 / 09:17

  Whoeoe, wat leuk om te zien dat het zo goed gaat! Je nieuwe layout vind ik súpermooi. Er wordt binnenkort een nieuwe layout voor mijn blog ontworpen en ik ben er nu al helemaal enthousiast door, dus ik snap die behoefte aan een nieuw jasje heel goed 😉 Keep up the good work!

  • Ilse (Phood.nl)
   1 mei 2015 / 08:07

   Dankjewel, ik vind het ook leuk! 😀 Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe layout, het lijkt me superspannend als iemand iets voor je ontwerpt. Ik houd je in de gaten 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *